پایین جام جهانی اروپا مقدماتی جام جهانی 2018

پایین: جام جهانی اروپا مقدماتی جام جهانی 2018 لهستان رومانی lahestan romani moghadamati jam jahani 2018

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار پزشکی همه آنچه راجع به ذرت مکزیکی نمی دانید!

    ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین تنقلاتی است که بازار داغ آن در فصل زمستان، لزوم رعایت بعضی نکات تغذیه‌ای را بیش از پیش می‌کند.

    همه آنچه راجع به ذرت مکزیکی نمی دانید!

    همه آنچه راجع به ذرت مکزیکی نمی دانید!

    عبارات مهم : تغذیه

    ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین تنقلاتی است که بازار داغ آن در فصل زمستان، لزوم رعایت بعضی نکات تغذیه ای را بیش از پیش می کند.

    یک متخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه ذرت مکزیکی اظهار کرد: مواد مورد نیاز جهت تهیه ذرت مکزیکی بسته به ذائقه و سلیقه متفاوت خواهد بود، ولی ماده غالب آن کنسرو ذرت است که ارزش غذایی آن با غلات یکسان بوده و سلامت کنسرو اعم از تاریخ تولید و انقضاء و شیوه نگهداری از آن از اهمیت زیادی برخوردار هست. پوسیده نبودن، پف نکردن و بسته بودن کامل ظرف کنسرو نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

    همه آنچه راجع به ذرت مکزیکی نمی دانید!

    وی ادامه داد: قارچ از دیگر مواد اولیه در تهیه ذرت مکزیکی است که تازگی و نحوه نگهداری، کپک زده نبوده و پوسیده نبودن آن حائز اهمیت بوده و با در نظرگرفتن این که قارچ جزو سبزیجات هست، از این رو باید از پخت آن در حرارت های اوج خودداری شود.

    وی بیان کرد: پنیر پیتزا، کره، ادویه جات و سس مایونز نیز در تهیه این خوراکی استفاده می شوند، ولی افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماری های قلبی_عروقی، دیابت و سرطان باید در استفاده از این مواد احتیاط کنند؛ به طوری که این افراد می توانند از بعضی مواد جایگزین مثل ماست به جای سس مایونز استفاده کرده و یا بعضی از مواد مثل ادویه جاتی که فشار خون را اوج می برند را از بین بردن کنند.

    ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین تنقلاتی است که بازار داغ آن در فصل زمستان، لزوم رعایت بعضی نکات تغذیه‌ای را بیش از پیش می‌کند.

    غیبی در ادامه با تاکید بر خودداری از پخت مواد غذایی در حرارت های اوج گفت: سوختن روغن در حرارت های اوج باعث تولید مواد کارسینوژن (سرطان زا) مانند آکرولین شده است و سلامتی مصرف کنندگان را ترساندن خواهد کرد.

    وی در آخر با بیان این که سرطان زا بودن ذرت مکزیکی از نظر علمی ثابت نشده هست، خاطرنشان کرد: متخصصان تغذیه، خوردن ذرت مکزیکی را به همه ی گروه ها توصیه نمی کنند. همچنین به سایرین نیز توصیه می کنیم که این خوراکی را در منزل تهیه کرده و از سلامت کامل مواد اولیه و روش تهیه آن اطمینان حاصل کنند.

    واژه های کلیدی: تغذیه | حرارت | کنسرو | سرطان زا | استفاده | ذرت مکزیکی | اخبار پزشکی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار